Værdigrundlag

Værdigrundlag

Young Adventurers efterstræber at sammensætte de bedste rejseoplevelser, og med fokus på hele forløbet. Dette gør Young Adventurers ved at sikre teambuilding- og informationsarrangementer inden afrejse, såvel som get-together arrangementer efter hjemkomst. Alt dette med ét bestemt formål: at skabe den bedste rejseoplevelse hos den rejsende. Hos Young Adventurers har vi fire nøgle værdier, hvilke vi i enhver sammenhæng søger at arbejde ud fra.

Omtanke

Vi agter ikke blot at tage hensyn til vores rejsende, men også over for vores samarbejdspartnere og de samfund vi bevæger os i.

Personlighed

Vi vil efterstræbe at gøre rejsen til et evigt personligt minde og personligt udviklingspunkt hos den rejsende.

Gennemsigtighed

Vi efterstræber at være så informative som overhovedet muligt, og hertil sikre, at rejsen bliver lige nøjagtig, som den rejsende forventer. Ingen uforudsete omkostninger – alt er, som den rejsende bestiller det.

Nytænkning

Vi efterstræber at udbyde differentierede og unikke rejseoplevelser, hvilke især vil bære præg af et personligt strejf fra vores lokale guiders erfaring og personlighed.
Young Adventurers vil gøre sit bedste for, at man som rejsende føler sig tryg inden afrejsen, under selve rejsen og ved hjemkomst. En tryghed der kan føles både hos Young Adventurers' rejsearrangører, vores lokale guides såvel som hos de medrejsende. Young Adventurers efterstræber, at den rejsende får sit livs oplevelser og skaber venskaber for livet. Young Adventurers logo afbilleder en havterne. Havternen er en meget lille fugl, men med et stort vingefang. Dette store vingefang gør havternen til en fantastisk eventyrer, og havternen er faktisk den fugl i verden, der tilbagelægger det længste fugletræk. Rent faktisk tilbagelægger havternen godt 71.000 kilometer om året! For Young Adventurers symboliserer havternen frihed, rejselyst og oplevelse. Young Adventurers er direkte oversat unge eventyrer hvilket går hånd-i-hånd med havternen. Trods det, at man er en lille fugl (ung eventyrer), så kan det sagtens lade sig gøre at rejse af sted for at opleve verden! Havternen går også under navnet ”havets svale” på grund af dens flyvefærdighed, og under navnet "solfuglen" da den er den fugl, der opnår flest solskinstimer om året.

Young Adventurers er grundlagt af Mathias Højbo og Martin Andersen d. 23 maj 2014.