Sydamerika

Rejs til Sydamerika

Der bliver her rig mulighed for at snorkle, surfe, vandreture i naturen, en masse frivilligt arbejde, ture til helt unikke hvidsandet strande og meget mere - hvad end det er Ecuador, Peru, Galapagos eller Guyana!

Fra 1 dag til flere måneder

Udfordr dig selv

Rejs alene eller sammen med venner

Lokale guider og mulighed for mange aktiviteter!

Information om Sydamerika

Young Adventures har helt unikke kontakter i forskellige lande i Sydamerika som betyder, at vi kan skræddersy nogle helt specielle og unikke rejser til lige netop dig/jer.

Du/I som rejsende vil være med i hele processen, hvor du/I selv udvælger de destinationer i ønsker, samt de aktiviteter der skal inkluderes. Alle jeres ønsker vil blive sat sammen til ét rejseprogram, så det passer både geografisk og aktivitetsmæssigt.

Programmerne kan indeholde forskellige aktiviteter lige fra adrenalin sus til flotte stille naturoplevelser. Rejserne kan være både med guide og uden guide. Det kan også være med guide på nogle dele af rejsen. Dette tilpasses efter ønske og behov.

Der kan planlægges programmer fra 1 dag til 6+ mdr.

Ved skræddersyede programmer opfordres der til at henvende sig i god tid inden man planlægger sin rejse, da selve planlægningen i samarbejde med dig/jer, vil tage længere tid end ved en færdig pakkerejser eller ved tidligere planlagte rejser.
Helt tæt på gigantskildpadderne.
* Alle priser er vejledende - se nærmere herom i vores betingelser.