Peru

Rejs til Peru

Fra 1 dag til flere måneder

Udfordr dig selv

Rejs alene eller sammen med venner

Lokale guider og mulighed for mange aktiviteter!

Information om Peru

Peru er et stort land, som har rigtig meget unikt at byde på! Peru har en fantastiske historie både med Inkaerne og deres rige (Machu Picchu), men også hele opdagelsen af Amazonas junglen og Amazonas River mm. Foruden dette byder landet på verdenskendte destinationer og attraktioner, såsom Iquitos i Amazonas, Amazonas River med dens lyserøde delfiner, men også det store Inkarige Machu Picchu. Der er mange muligheder i Peru og landet tilbyder mange forskellige ting. Det vil derfor ikke være noget problem at tilbringe op til flere måneder i landet, hvor man geografisk kan bevæge sig langt omkring, men også klima- og kulturmæssigt få sig nogle store oplevelser.

Der kan skræddersyes rejser til Peru så rejsen passer præcis til dig/jer, jeres behov, om det skal være vild adventure, natur og kultur, rolig og romantisk eller en blanding af det hele. Der vil være mulighed for at have en guide med på hele rejsen 24/7, men det vil også være muligt at skræddersy et program, som i selv eksekverer, eller en blanding mellem guidet rejse og ikke-guidet rejse. Der kan inkluderes alt fra måltider og overnatninger til waterrafting og bungeejump. Der er en masse adventure aktiviteter i Peru og der vil bl.a. være mulighed for at tage Kite Surfing kursus i byen Paracas, som er kåret til at være det tredje bedste sted at kitesurfe i verden.

Det vil i høj grad være muligt at kombinere en rejse til Peru med rejser til Galapagos, Ecuador og Guyana, hvilket varmt kan anbefales. Der kan her laves et samlet program, som inkluderer transport mellem de forskellige lande og destinationer.
Lyserrøde delfiner
Machu Picchu

Bestil en rejse i dag – skriv til Mathias på mathias@youngadventurers.dk eller ring på +45 20 14 17 55

* Alle priser er vejledende - se nærmere herom i vores betingelser.