Guyana

Rejs til Guyana

Fra 1 dag til flere måneder

Udfordr dig selv

Rejs alene eller sammen med venner

Lokale guider og mulighed for mange aktiviteter!

Information om Guyana

Guyana er et land, som der ikke tilbydes mange rejser til her fra Danmark af. Young Adventurers har gode samarbejdspartnere og danskere i Guyana, som kan levere nogle helt utrolige oplevelser i dette smukke og til tider lidt ”glemte” land.

Guyana også kaldt Sydamerikas uopdagede regnskov, byder på utrolig mange muligheder. Dette er landet, hvor vi har muligheden for at lave de mest udfordrende og lærerige oplevelsesrejser, hvor du/I får mulighed for at udfordre jer selv, på en lang række parameter. Ca. 80% af landet er dækket af den store frodige regnskov, mens 10% er dækket af savanner. Ca. 90% af befolkningen bebor kun ca. 10% af landets areal og er primært langs kysten og Essequibo flodudmundingen.

Mulighederne for dig/jer som rejsende hos Young Adventurers i Guyana er meget basseret på adventure, overlevelsesekspedition, natur, kultur og personlig udvikling. Vi har i samarbejde med vores danske partnere i Guyana sammensat et utroligt spænende og til tider udfordrende rejseprogram, som bl.a. lærer os hvordan man overlever i junglen ved hjælp af bueskydning, bål teknikker, fiskeri, planter, natur, dyr og hvordan man bygger fælder. Hele processen foregår i regnskoven og det er en blanding af fysisk krævende, mentalt udfordrende, lærerig og utrolig oplevelsesrig.

Med vores guider og folk i Guyana, er der basis for helt unikke rejser, som ikke tilbydes lignende i Danmark på nuværende tidspunkt. Naturen er desuden utrolig fascinerende i Guyana, hvor der bl.a. er 815 dokumenterede fuglearter, heriblandt nationalfuglen Hoatzin, den enormt store og sjældne Harpy ørn, Den Orange Klippehane, Ara’er i mange farver, samt tukaner. Derudover er der 225 arter af pattedyr og 300 amfibie- og reptil arter dokumenteret i Guyana.

En god måde at få inspiration til din/jeres rejse til Guyana vil være at kigge på nogle af de eksempler på rejser, som vi har lavet eller som er blevet skræddersyet til andre af Young Adventurers’ rejsende. Rejserne kan skræddersyes så de tager højde for alder, fysisk tilstand og hvad der ellers kan have betydning for den enkelte rejsende eller gruppe.

Det vil i høj grad være muligt at kombinere en rejse til Guyana med rejser til Galapagos, Ecuador og Peru, hvilket varmt kan anbefales. Der kan her laves et samlet program, som inkluderer transport mellem de forskellige lande og destinationer.
* Alle priser er vejledende - se nærmere herom i vores betingelser.