Galapagos

Rejs til Galapagos

Fra 1 dag til flere måneder

Udfordr dig selv

Rejs alene eller sammen med venner

Lokale guider og mulighed for mange aktiviteter!

Information om Galapagos

Galapagos er en af de destinationer, som ikke mange kommer til at opleve i deres liv og endnu færre kommer til at opleve det så intenst og på en så indgående måde, som der er mulighed for med Young Adventurers.

Vi har nogle meget unikke samarbejdspartnere på Galapagos, som sikre os et helt specielt forhold til lokalbefolkningen, naturen og alle de muligheder, som disse fantastiske øer byder på! Foruden at være kendt for et af de største og mest velbevarede økosystemer i hele verden, så er Galapagos også verdenskendt for dets unikke dykker/snorkling muligheder, samt fede surfing spots!

Galapagos er ydermere kendt for dens ufattelige natur og specielt dyreliv, som findes i ”Galapagos universet” og her har vi muligheden for at komme helt tæt på, hvis dette ønskes. Der kan arrangeres frivilligt arbejde, som bl.a. kan indebære pasning af de kendte gigant skildpadder. Andet frivillig arbejde vil også være muligt, såsom naturbevarings projekter, undervisning af børn og unge mm.

Ved at skræddersy en rejse til Galapagos vil det være muligt at inkludere både adventure, natur, kultur og frivilligt arbejde, men det vil generelt være muligt at skræddersy rejsen, præcis som du/i ønsker den. Der er masser af muligheder og tiden man kan bruge på Galapagos er fuldstændig op til én selv da, der altid vil være nye ting at udforske, opleve og lære.

En god måde at få inspiration til din/jeres rejse til Galapagos vil være at kigge på vores grupperejse http://youngadventurers.dk/grupperejse-galapagos/ eller i kan tage et kig på nogle af de eksempler på rejser, som vi har lavet eller som er blevet skræddersyet til andre af Young Adventurers’ rejsende. Rejserne kan skræddersyes så de tager højde for alder, fysisk tilstand og hvad der ellers kan have betydning for den enkelte rejsende eller gruppe.

Det vil i høj grad være muligt at kombinere en rejse til Galapagos med rejser til Guyana, Ecuador og Peru, hvilket varmt kan anbefales. Der kan her laves et samlet program, som inkluderer transport mellem de forskellige lande og destinationer.
Gigantskildpadde
Søløve
Dykning

Bestil en rejse i dag – skriv til Mathias på mathias@youngadventurers.dk eller ring på +45 20 14 17 55

* Alle priser er vejledende - se nærmere herom i vores betingelser.