Ecuador

Rejs til Ecuador

Fra 1 dag til flere måneder

Udfordr dig selv

Rejs alene eller sammen med venner

Lokale guider og mulighed for mange aktiviteter!

Information om Ecuador

Ecuador er et land, der har rigtig meget at byde på. Ved at rejse i Ecuador kan man opleve mange forskellige klimaer uden at krydse grænsen til Peru eller Columbia. I Ecuador kan man opleve regnskov, jungle, cloud forrest, andesbjergene, vulkaner og flotte surferstrande! Ikke mange lande kan tilbyde så mange forskellige klimaer!

Udover de mange klimaer og de mange muligheder, har Ecuador en fantastik historie og spændende kulturer, som der kan opleves og læres en masse omkring. Der kan skræddersyes rejser til Ecuador så rejsen passer præcis til dig/jer, jeres behov, om det skal være vild adventure, natur og kultur, rolig og romantisk eller en blanding af det hele. Der vil være mulighed for at have en guide med på hele rejsen 24/7, men det vil også være muligt at skræddersy et program, som i selv eksekverer, eller en blanding mellem guidet rejse og ikke-guidet rejse.

Der kan inkluderes alt fra måltider og overnatninger til waterrafting og bungeejump. En god måde at få inspiration til din/jeres rejse i Ecuador vil være at kigge på vores grupperejse http://youngadventurers.dk/grupperejse-ecuador-peru-amazonas/ eller i kan tage et kig på nogle af de eksempler på rejser, som vi har lavet eller som er blevet skræddersyet til andre af Young Adventurers’ rejsende.

Det vil i høj grad være muligt at kombinere en rejse til Ecuador med rejser til Galapagos, Guyana og Peru, hvilket varmt kan anbefales. Der kan laves et samlet program, som inkluderer transport mellem de forskellige lande og destinationer.
Riverrafting
Ude at dykke

Bestil en rejse i dag – skriv til Mathias på mathias@youngadventurers.dk eller ring på +45 20 14 17 55

* Alle priser er vejledende - se nærmere herom i vores betingelser.