Tanzania & Zanzibar

Rejs til Tanzania & Zanzibar

Fra 1 dag til flere måneder

Udfordr dig selv

Rejs alene eller sammen med venner

Lokale guider og mulighed for mange aktiviteter!

Information om Tanzania & Zanzibar

Tanzania er et land i udvikling, et land der viser sider af verdenen, som os danskere normalt kun ser på tv. I Tanzania er der ekstremt fattigdom i nogle områder, men heldigvis er middelklassen voksende, samt landet som helhed er i en positiv udvikling hele tiden. En del af det med at rejse og opleve verden er, at få et nuanceret billede af, hvordan vores verden ser ud og mærke forskellen.

Tanzania er et land, som lægger os hos Young Adventurers meget nært og som vi tilgiver betegnelsen ”fantastisk”. Når vi skal skræddersy rejser til Tanzania, er der utrolig mange muligheder, hvilket gør, at man nemt kan bruge måneder i dette land. Rejserne kan bl.a. indeholde safari i nogle af verdens største og mest kendte national parker såsom Serengethi National Park, vi kan bestige Kilimanjaro eller dele af det enorme bjerg, vi kan opleve børn, unge og voksne, som lever i fattigdom, men som samtidig er nogle af de gladeste og mest livsbekræftende mennesker at tilbringe tid med. Udover disse fantastiske oplevelser og mange flere, byder Tanzania også på andet end fastland, nemlig Zanzibar.

Zanzibar er på mange måder det man kalder en paradis ø, med flotte palmer, hvide bounty strande, flotte hytter og resorts, gode snorkling og dykker muligheder og meget andet. Udover dette, kan man også opleve en skærende kontrast mellem det ”perfekte og paradisagtige”- liv og så det mere fattige liv. Mange af de charter turrister som tager til Zanzibar oplever ikke noget lokalt, fordi de befinder sig udelukkende på et af de mange hotel resorts. Hos Young Adventurers lægger vi vægt på at man som rejsende hos os, får nogle unikke kulturelle oplevelser og dermed får et helhedsbillede af vores destination.

Zanzibar byder desuden på mange historiske og kulturelle oplevelser i både Stone Town, Prison Island og meget andet, samt nogle af de bedste surfer muligheder i verden.

Kort sagt, vil du kunne få opfyldt mange af dine ønsker til den bedste oplevelsesrejse, ved at lade os hjælpe dig med at skræddersy et program. Vi vil hele tiden være i tæt dialog med dig som kunde så vi er sikker på, at du er med i hele processen og har mulighed for, at komme med ønsker, rettelser og spørgsmål.

Vi udarbejder rejseprogrammer af alt fra 1 dag til måneders rejse. Vi kan hjælpe med at arrangere din safari, din bjergbestigning eller dit frivillige arbejde.

En god måde at få inspiration til din/jeres rejse til Tanzania vil være at kigge på nogle af de eksempler på rejser, som vi har lavet eller som er blevet skræddersyet til andre af Young Adventurers’ rejsende. Rejserne kan skræddersyes så de tager højde for alder, fysisk tilstand og hvad der ellers kan have betydning for den enkelte rejsende eller gruppe.

Det vil i høj grad være muligt at kombinere en rejse til Tanzania og Zanzibar med rejser til Uganda eller Kenya, hvilket varmt kan anbefales. Der kan her laves et samlet program, som inkludere transport mellem de forskellige lande og destinationer.
Giraf
Gruppe hygge
Safari
Strand
Båd
Strand

Bestil en rejse i dag – skriv til Mathias på mathias@youngadventurers.dk eller ring på +45 20 14 17 55

* Alle priser er vejledende - se nærmere herom i vores betingelser.